مصرف حبوبات خطر ابتلا به سرطان‌های دستگاه گوارش را کاهش می‌دهد
کارشناس تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گناباد:
کارشناس تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گناباد حبوبات را سرشار از آنتی اکسیدان و ویتامین‌ها و حاوی مقادیر بالایی فیبر عنوان و گفت: فیبر با کاهش جذب مواد قندی و چربی غذا، خطر بروز دیابت، بیماری‌های قلبی ـ عروقی، اضافه وزن و چاقی و شانس ابتلاء به سرطان‌های دستگاه گوارش مثل سرطان کولن را کاهش می‌دهد.
ارسال نظرات
captcha
آخرین اخبار