۲۷ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۷:۲۳
علیزاده: آقای زیباکلام! یک عذرخواهی به مردم ایران بدهکار هستید
علی علیزاده در مناظره با موضوع راهبرد ایران در قبال فلسطین و رژیم جعلی صهیونیست: تا هفته پیش در ایران می‌گفتند مرگ بر وهابیت، ولی الان ایران و عربستان با هم توافق کردند، زیرا موازنه قدرت مهم است. شما روی جمله «راه قدس از کربلا می‌گذرد» مانور می‌دهید و اسکی می‌روید. زمان جنگ تعدادی از سرباز‌ها می‌خواستند بروند سوریه بجنگند، رهبر ایران این جمله را گفت برای اینکه برگردند و نروند. کشور‌ها برای خودشان حق امنیت قائل هستند. آیا صادق زیباکلام برای ایران حق امنیت قائل است یا نه؟ این حق امنیت می‌تواند با موشک و بمب هسته‌ای و دفاع از خارج از مرز‌ها و ... باشد. لیبی به آمریکا گفت چشم، ولی نابود شد؛ آقای زیباکلام مسئول لیبی است.
۲۷ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۸
زیباکلام: مولوی عبدالحمید نمی‌خواهد سیستان و بلوچستان از ایران جدا شود/علیزاده: شما مولوی عبدالحمید را به یک اپوزیسیون تبدیل کردید
در مناظره با موضوع راهبرد ایران در قبال فلسطین و رژیم جعلی صهیونیست بیان شد: صادق زیباکلام: من معتقدم کردستان نمی‌خواهد از ایران جدا بشود. مولوی عبدالحمید برای اینکه کاری برای منطقه محروم سیستان و بلوچستان بکند ناامیدانه به رئیسی متولد می‌شود. شما‌ها باعث شدید تا مولوی عبدالحمید به این خطبه‌ها روی بیاورد. / علی علیزاده: در سیستان مسجد مکی را با آن عظمت چه کسی ساخته است؟ مولوی عبدالحمید که می‌توانست در سیستان امنیت و ثبات روی بیاورد شما او را به یک آدم اپوزیسیون تبدیل کردید.
۲۷ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۱
زیباکلام: ادامه یافتن جنگ ربطی به اسرائیل ندارد بلکه به این خاطر بود که رهبر انقلاب گفتند راه آزادی قدس از کربلا می‌گذرد
کارشناس مسائل بین الملل در مناظره با موضوع راهبرد ایران در قبال فلسطین و رژیم جعلی صهیونیست: طبق کتاب «تولد اسرائیل»، برای فهم نحوه شکل گیری صهیونیست ها باید به 4000 سال قبل برگشت. اگر نخواهیم بدانیم در تاریخ بر یهودیان چه گذشته است مجبور هستیم برای اینکه بفهمیم چرا یهودیان از اروپای متمدن به خاورمیانه عقب مانده فرار کردند متوسط شویم به شهر فرنگ و پادشاه جن ها. تا تاریخ 4 هزار ساله یهود و خاورمیانه را ندانیم نمی توانیم بفهمیم اسرائیل چگونه شکل گرفته است. ما نمی توانیم تمام درماندگی ها و ناکارآمدی های خودمان را به اسرائیل حواله کنیم.
۲۷ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۷:۰۸
زیباکلام: اسرائیل برای دشمنی با اسلام بوجود نیامده است / ایران تهدید بالقوه برای موجودیت اسرائیل است
کارشناس مسائل بین الملل در مناظره با موضوع راهبرد ایران در قبال فلسطین و رژیم جعلی صهیونیست: آن چیزی که جمهوری اسلامی از اسباب و علل شکل گیری اسرائیل عنوان می‌کند صحیح نیست. رهبران اسرائیل هرگز نگفتند ما می‌خواهیم جمهوری اسلامی را نابود کنیم بلکه این جمهوری اسلامی بوده که از روز اول گفته می‌خواهیم اسرائیل را نابود کنیم. هیچگاه در خصوص مساله هسته ای، مسئولان حقیقت را به مردم نگفته اند برای همین اسرائیل و دیگر کشور‌ها با ایران مشکل دارند. مشکل دیگر کشور‌ها با ایران این است که تنها کشوری است که گفته که اسرائیل را می‌خواهیم نابود کنیم. حتی پاکستان نیز نگفته می‌خواهد اسرائیل را نابود کند.
۲۷ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۷:۰۷
علیزاده: ۳۰ سال قبل از جمهوری اسلامی، منطقه با اسرائیل مشکل داشته است
کارشناس مسائل بین الملل در مناظره با موضوع راهبرد ایران در قبال فلسطین و رژیم جعلی صهیونیست: انقلاب اسلامی ۳۲ سال پش از رژیم صهیونیستی شکل گرفته؛ آیا طی این مدت فقط آخوند‌ها با اسرائیل مشکل نداشتند؟ آیا حافظ اسد و جمال عبدالناصر با صهیونیست‌ها مشکل نداشتند؟ آن‌ها دشمن سرسخت اسرائیل بودند و این ربطی به جمهوری اسلامی ندارد.
۲۷ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۷:۰۲
وقتی زیباکلام با نوه‌اش به مناظره می‌آید
۲۷ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۶:۵۹
علیزاده: آقای زیباکلام! اسرائیلی که بمب هسته ای دارد برای ایران تهدید نیست؟ / زیباکلام: اسرائیل هیچ گاه برای ایران تهدید نبوده
در مناظره با موضوع راهبرد ایران در قبال فلسطین و رژیم جعلی صهیونیست بیان شد: علی علیزاده؛ کارشناس مسائل بین الملل: هیچ مقام ایرانی تا الان نگفته اسرائیل را نابود خواهیم کرد. آقای زیبا کلام! اسرائیل چه زمانی به بمب هسته ای دست یافته است؟ سال 1966 درست است. آقای زیباکلام! اسرائیلی که بمب هسته ای دارد برای ایران تهدید نیست؟ نتانیاهو بارها گفته می خواهد ایران را نابود کند نه جموری اسلامی را/ صادق زیباکلام، استاد دانشگاه: اسرائیل هیچ گاه برای ایران تهدید نیست چون هیچ گاه نگفته می خواهیم ایران را نابود کنیم. د ر میدان فلسطین تایمر نابودی اسرائیل را گذاشته اند، بعد می گویید که ما کی گفته ایم اسرائیل را نابود خواهیم کرد.
۲۲ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۸
آیا قوانین حکومت اسلامی باعث سکولار شدن آیین‌های دینی شده است؟
عماد بهاور، عضو شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان: جمهوری اسلامی میخواست قوانین آسمانی را اجرا کند، اما این قوانین را هم زمینی کرده و سکولار شده است. حکومت دین، دین را نیز سکولار می‌کند / آیین‌های دینی هم سکولار شده اند و فرقی با آیین‌های غیردینی ندارند. / مهدی جمشیدی، عضو هیات علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی: آیا از نظر شما ۲۰ میلیون زائر اربعین تلقی دنیایی از اربعین دارند؛ یعنی رفتند اربعین که حال کنند؟ آیین‌های دینی ما امر قدسی است و جذبه معنوی دارد. منزلت شهدا باعث شده است که حتی «ابی» نیز برای شهدا آهنگ بخواند و این پیشروی گفتمان انقلاب اسلامی است.
۲۱ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۵
بهاور: هیچ کس مدافع برهنگی نیست حتی در اروپا و آمریکا / بحث ما حجاب اجباری است نه برهنگی
عماد بهاور، عضو شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان در مناظره «جمهوری اسلامی از نظریه تا عمل» در دانشگاه تهران: حد و حدود اخلاقی پوشش و برهنگی در قانون باید مشخص شود. پوشش باید در جامعه آزاد باشد / در قانون حجاب باید تجدیدنظر صورت بگیرد.
۲۱ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۲
جمشیدی: همه فقها حجاب را ضرورت دین می‌دانند
مهدی جمشیدی، عضو هیات علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در مناظره «جمهوری اسلامی از نظریه تا عمل»: هیچ کس، ولی فقیه را معصوم نمی‌داند و می‌توان ایشان نقد کرد / خود رهبر انقلاب می‌گویند از نظارت و انتقاد استقبال می‌کنم. اصل نظارت بر، ولی فقیه وجود دارد و به همین منظور کمیسیونی در مجلس خبرگان تشکیل شده است.
۲۱ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۰
ماجرای دروغ پرتاب خودکار توسط عراقچی و دروغ نام گذاری غلط خلیج فارس در معاهده چین و عربستان از زبان خانعلی زاده
۲۱ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۵:۴۶
مناظره خانعلی زاده و نصیری در زمینه توافق ایران و عربستان
خانعلی زاده: هیئت عربستان نزد رهبر حوثی‌ها رفته و پذیرفته که قدرت دست حوثی‌ها باشد آیا این ذلت است؟ بله پایین آوردن تابلوی نمر ذلت است و این نقد به وزارت امور خارجه وارد است. بن سلمان و هند فهمیده اند که آمریکا پشت آن‌ها نمی‌ایستد و باید به سمت چین بروند، ولی آقای نصیری و دوستانش هنوز نفهمیدند. می‌گویند چین به ایران لگد زد و این در حالی است که فرانسه و عربستان جایگاه چین را فهمیده اند و اخیر مکرون به شی جین پینگ التماس کرده تا برای پایان جنگ اکراین پادرمیانی کند. / نصیری: پایین آوردن تابلوی نمر اوج ذلت بود. در حالی که به خاطر شهوت برخی‌ها ما با عربستان چند سال وارد تقابل شدیم. شاید عربستان بیشتر از ما برای توافق تمایل داشته، چون آن‌ها می‌خواستند از شر ماجراجویی‌های کشوری که به حوثی‌ها موشک می‌داده زودتر رها شوند. حالا چه اشکال دارد سعودی‌ها از چین خواسته باشند برای برقراری توافق بین دو کشور پادرمیانی کند.
قبلی۶بعدی