دبير سياسي حزب الله ايران با بيان اين كه انشاي گزارش آمانو ديكته شده است، گفت: اين گزارش نيز مثل ساير گزارش ها مي كوشد برخي مسائل پنهان را آشكار و يا سياه نمايي كند و تصويري منفي از جمهوري اسلامي به نمايش بگذارد.
دبير امور بينالملل حزب موتلفه فشارهاي سياسي را عامل اصلي ارائه گزارش آمانو ارزيابي كرد و يكي از دلايل آن را توفيق ايران در اجلاس خلع سلاح براي وادار كردن اسرائيل به پذيرشNPT دانست.
دبير كل حزب موتلفه اسلامي با اشاره به ديدار رئيس جمهور و هيئت وزرا با رهبر معظم انقلاب گفت: اصولگرايي حكم مي كند دولت پاسخ شايسته به مطالبات مردم و رهبري بدهد.
در بيانيه شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي آمده است: يومالله هفدهم شهريور مانند واقعه عاشورا درخششي ماندگار دارد و قيامي فراموش نشدني است كه نور حقيقتش هيچ گاه در ديدگان ملت ايران و مسلمان جهان خاموش نميشود.
جانشين رئيس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش هاي دفاع مقدس سپاه و بسيج از پخش مستند «دشمنان ملت» و سخنان مسئولان سياسي كشورهاي اروپايي در هفته دفاع مقدس خبر داد.
رئيس سازمان حفظ آثار و نشر ارزشهاي دفاع مقدس سپاه و بسيج به ارائه جزئيات بزرگداشت سي امين سالگرد هفته دفاع مقدس پرداخت و گفت: سپاه استان ها عمليات هاي دفاع مقدس را بازسازي مي كنند
جمعی از اغتشاشگران زندانی از جمله مجید توکلی، در نامهاي خطاب به كارلا بروني، همسر نيکلا سارکوزي، با محکوم کردن اقدام روزنامه کیهان در روسپی خواندن برونی، با این مانکن بدنام ایتالیایی ابراز همدردی کردند.
يک سايت منتسب به لايه افراطي جريان فتنه در واکنش به غيبت سبزها در راهپيمايي روز قدس، نوشت: عدم حضور سبزها در روز قدس امسال در خيابانها نشانه پاسخ منفي و صريح به کساني همچون محمد خاتمي و کديور بود و پيام جنبش سبز اين بار و در روز قدس امسال متوجه رهبران خودخوانده جنبش بود.
رئيس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي گفت: موسوي و كروبي بنده مقام و شهرت شدهاند كه حاضرند مقابل دشمنان انقلاب زانو زده و پول و سايت اينترنتي را گدايي كنند.
عضو شوراي مركزي جمعيت ايثارگران گفت: افراد اندكي كه سال گذشته با اهداف از پيش مشخص شده در روز قدس حضور يافتند و ناكام ماندند امسال نيز توان مقابله با سيل خروشان و عظيم ملت در راهپيمايي روز قدس را نخواهند داشت.
جامعه مدرسين حوزه علميه قم با صدور بيانيهاي ضمن دعوت از مردم ايران براي حضور گسترده در راهپيمايي روز جهاني قدس تاكيد كرد: در سايه ايستادگي ملت فلسطين وعده «ان تنصر الله ينصركم» محقق خواهد شد.
بسيج جامعه زنان با صدور بيانيهاي به مناسبت روز جهاني قدس آورده است: ما زنان بسيجي با مشتهاي گره کرده و قدمهاي استوار، حمايت قاطع و بيدريغ خود را از ملت فلسطين و لبنان و تمامي مستضعفين در بند استکبار و استبداد اعلام ميکنيم.
حزب موتلفه اسلامي در بيانيهاي تصريح كرد: ملت ايران در روز قدس همچون هميشه، خط بطلاني بر القائات تفرقه افكنانه خواهند كشيد و اثبات خواهند كرد كه اين روز، مظهر وحدت ملت ايران در دفاع از ملت مظلوم فلسطين است.
جامعه روحانيت مبارز طي بيانيه اي به مناسبت روز جهاني قدس اعلام كرد: مسئله دفاع از مردم فلسطين بايد از روز قدس فراتر رفته و به مسئله همه جهان و هميشگي در آيد.
سازمان بسيج مساجد و محلات كشور تصريح كرد: بسيجيان سلحشور با حضور در راهپيمايي روز قدس نشان خواهند داد هميشه در خط ولايت و رهبري بوده و تا ريشه كني اين غده سرطاني از پاي نخواهند نشست.
در بيانيه جمعيت وفاداران انقلاب اسلامي آمده است: همگام با مردم مبارز در راهپيمايي روز قدس شركت مي كنيم و به پيام رهبر انقلاب در تحكيم وحدت حول محور ارزشهاي اسلامي و پيروي از ولايت فقيه لبيك مي گوييم.
جامعه انجمن هاي اسلامي اصناف و بازار با صدور بيانيه اي اعلام کرد: يوم الله قدس امسال ملت ايران مظلوميت ملت فلسطين را فرياد خواهند زد و دور جديد گفت وگوهاي سازش را محكوم خواهند کرد.