۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۴
بازرگان: بازدارندگی هسته‌ای عامل جلوگیری از جنگ جهانی سوم است
پژوهشگر امنیت بین‌الملل در مناظره «بازدارندگی هسته‌ای» دانشگاه امیرکبیر: فرانسه، انگلستان و آلمان که رقیبان اصلی اروپایی با سابقه درگیری هستند، با منطق هزینه فایده متفاوت پس از جنگ جهانی دوم کنار هم جمع می‌شوند. سلاح هسته‌ای آنچنان هزینه جنگ را بالا میبرد که شما به خودت اجازه انجام جنگ را نمی‌دهی همانطور که اگر جنگ‌های سهمگین هزینه‌اش بالا برود دولت‌ها از جنگیدن صرف نظر می‌کنند. بسیاری از کارشناسان اسرائیل دائما می‌گفتند فکر کنید اگر کلاهک موشک‌های ایران که بر سر ما فرود می‌آمد، هسته‌ای چه کار میکردیم؟ پس وقتی هزینه متفاتوت میشود نوع نگاه شما و جنگیدن با آن رقیب هم متفاوت می‌شود. ۳۰ سال است که داریم می‌شنویم گزینه‌های نظامی روی میز است و زیر دریایی‌های هسته‌ای آمریکا در خلیج فارس است. یک درصد تهدید بقا و حیاتی نسبت به وجود کشور تو را مجبور به حداکثرسازی امنیت می‌کند. ما در منطقه‌ای هستیم که الگوی زقابت ما با آمریکا و اسرائیل تعریف می‌شود که علنی و خصمانه است.
۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۱
کریمی: هیچ کشوری در زمان هشدار بین‌المللی نتوانسته به سلاح اتمی برسد و در زمان غفلت این کار را کردند
پژوهشگر امنیت بین‌الملل در مناظره «بازدارندگی هسته‌ای» دانشگاه امیرکبیر: چه اتفاقی افتاده که فاصله اعراب از ما نسبت به فاصله از اسرائیل از اعراب بیشتر شده؟ این از پروژه امنیتی سازی ما شکل می‌گیرد. چون بحث گریز هسته‌ای قدیمی شده، می‌خواهند بگویند ایران در آستانه تغییر فتوای هسته‌ای و تصمیم برای ساخت لاح اتمی است. آن چیزی که اعراب را از تنازع با اسرائیل منع می‌کند، شراکت بی حد و حساب اعراب با بلوک غرب است.
۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۹:۳۸
کریمی: رسیدن به سلاح اتمی حدیث آرزومندی است! / بازرگان: الان برای ما یک فرصت طلایی است
در مناظره «بازدارندگی هسته‌ای» دانشگاه امیرکبیر مطرح شد: اینکه حرکت به سمت سلاح اتمی تهدیدات را زیاد می‌کند، درست است اما الان فرصت طلایی است چون دست رقیبان اصلی ما در اوکراین، غزه و تایوان بند است و توان بازدارندگی غیرهسته‌ای ما هزینه جنگ را برای آنها بالا می‌برد. تا کی می‌خواهیم ژنرال‌های ما ترور شود و به سفارت ما حمله شود؟ این قصه تمام نمی‌شود.
۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۹:۳۵
بازرگان: بعد از ۴۰ سال تنش باید به یک ثبات استراتژیک با آمریکا برسیم
پژوهشگر امنیت بین‌الملل در مناظره «بازدارندگی هسته‌ای» دانشگاه امیرکبیر: من موافق شدید مذاکره هستم، اما مذاکره برابر. نه در شرایطی که طرف مقابل بگوید یا جنگ یا مذاکره. این یعنی تو بازدارندگی نداری و یکی از ابزار‌های رقیب ترساندن از جنگ است. سخنگوی فارسی زبان دولت اسرائیل درباره سکوت خود گفت نباید کاری کنیم که باعث تهدید تغییر فتوای هسته‌ای شود. بازدارندگی یعنی تهدید به مجازات و توانایی ضربه دوم به مراتب قوی تری که رقیب را از ضربه اول منصرف کند. بازدارنگی یک مفهوم کاملا نظامی است.
۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۹:۳۵
بازرگان: بمب اتم برای دفاع و نزدن است/ تله جنگ دروغ است
پژوهشگر امنیت بین‌الملل در مناظره «بازدارندگی هسته‌ای» دانشگاه امیرکبیر: اجماع ملی و انتخابات بر قدرت اثر می‌گذارد، اما قابل تکیه نیست. اول انقلاب ۹۸ درصد مردم پای جمهوری ایستادند، اما چرا عراق توانست به ما حمله کند؟ بازدارندگی یعنی دشمن نتواند به تو حمله کند. عراق زمانی که ارتش داشت منحل می‌شد به ما حمله کرد وگرنه کل مردم ایران پشت جمهوری اسلامی بودند. یک درصد تهدید بمب اتم باعث میشود دولت‌ها به سمت کنترل رقابت بروند و نه صلح، چون صلح نداریم. اتفاقا آن موقع میشود به سمت توسعه رفت، همانطور که هند، پاکستان و چین این مسیر را رفت. بالاخره یک روزی از ترس دائمی جنگ با آمریکا باید خارج شویم.
۰۸ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۶:۵۹
عضو شورای وحدت: کسی در کشور فیلترینگ را گردن نمی‌گیرد/ نباید با فیلترینگ قبح فیلترشکن را شکست
سیدمحمد جواد جلالی در نشست خبری «شورای وحدت»: ابهام در خصوص فیلترینگ مربوط به حوزه تصمیم گیری است. ابهام در حوزه فیلترینگ بسیار زیاد است. مساله درآمد فروش VPN الان سوال جدی جامعه است اینکه چه کسانی می‌فروشند و درآمد آن به جیب چه کسانی می‌رود؛ باید شفافیت ایجاد شود. در این حوزه سیاست‌ها مشخص نیست. باید به مساله فضای مجازی حساس باشیم، ولی نباید فضای آن ابهام داشته باشد.
۲۴ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۷
مناظره خوب و بد مزد منطقه‌ای؟ | اختلاف آماری مدافع و مخالف مزد منطقه درباره تعداد کارگران غیر رسمی که قرار است با مزد منطقه‌ای سامان پیدا کنند
محسن باقری، مخالف مزد منطقه‌ای: تنها ۹۰۰ هزار نفر کارگر غیر رسمی در کشور داریم! اکبر اخوان مقدم، مدافع مزد منطقه‌ای: ۱۰ میلیون کارگر غیر رسمی در کشور فعالیت می‎‌کنند!
۲۴ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۱
مناظره خوب و بد مزد منطقه‌ای؟ | مخالف: هدف مزد منطقه‌ای چیست؟ / وزارت صمت، وزارت اقتصاد و مرکز پژوهش‌ها هر کدام اهداف متضادی را مشخص کردند
محسن باقری عضو هیات مدیره کانون هماهنگی شورا‌های اسلامی کار در برنامه «شاخص»: دستگاه‌های پیشنهاد دهنده مزد منطقه‌ای بگویند می‌خواهند به کجا برسند. یک طرحی داده می‌شود که چشم انداز آن مشخص نیست، ماموریت این طرح چیست؟ می‌خواهیم به اشتغال برسیم یا رفاه؟
۲۴ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۹
مناظره خوب و بد مزد منطقه‌ای؟ | مخالف: مزد منطقه‌ای غیر دستوری همین امروز در حال اجرایی شدن است/ افزایش دستمزد باعث کاهش تورم شد
محسن باقری عضو هیات مدیره کانون هماهنگی شوراهای اسلامی کار در برنامه «شاخص»: همین امروز دستمزد بصورت منطقه‌ای در کشور پرداخت می‌شود، 27 درصد کارگران 8 میلیون، 50 درصد در سایر سطوح مزدی ( از 8 میلیون تومان تا سه برابر حداقل دستمزد) و مابقی از سه برابر تا 7 برابر حداقل دستمزد می‌گیرند. در سالی که دستمزد 57 درصد افزایش پیدا کرد تورم 39 درصد بود امسال که حقوق را 27 درصد افزایش دادند تورم 44 درصد است. (تا پایان آذر) تعیین مزد منطقه‌ای دستوری کردن مزد کارگران در محدوده‌های مختلف است.
۱۵ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۳
رشیدی کوچی: قانون مجلس را اجرا کنیم، قانون مجلس می‌گوید هرچقدر تولید کردید بقیه آن را تا رسیدن به تقاضا وارد کنیم
مناظره در خصوص باید‌ها و نباید‌های صنعت خودروسازی: رشیدی کوچی: به زعم من خودروسازی صنعت نیست. بعد از سال‌ها حمایت هنوز وقتی پژو پارس ما به ستونی برخورد کند منگنه می‌شود.  کاکائی: مجلس کجا توانسته است مشکلات صنعت را حل کند؟   وضعیت الان صنعت خودروسازی را مجلس باعث آن شده است
۱۵ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۲
رشیدی کوچی: بعد از این همه سال حمایت حاکمیت از صنعت خودرو، خودروساز تمام مشکلات را به حاکمیت ربط می‌دهد
نماینده مجلس شورای اسلامی در مناظره در خصوص باید‌ها و نباید‌های صنعت خودروسازی: همین امسال حاکمیت ۶ میلیارد دلار به صنعت خودرو کمک کرده است. دولت از صنعت خودرو بیرون بیاید به ظور کامل، اما حمایت هم نکند و از آن طرف اجازه بدهد واردات منطقی انجام شود.
۱۵ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۱
کارشناس صنعت خودرو: وضعیت مطلوب صنعت خودرو فضای رقابتی است 
امیرحسین کاکائی در مناظره در خصوص باید‌ها و نباید‌های صنعت خودروسازی: صنعت خودرو رقابتی حتی در ژاپن هم بر مبنای تعامل جهانی تعریف می‌شود. اگر شرکت تویوتا تحریم‌هایی شود مشابه ایران به وضعیت فعلی خودروسازی ما دچار خواهد شد.
۱بعدی