۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۶
برخی مسئولین استانی از معدن آهن کامو حمایت می‌کنند/عدم کنترل دایره وسیع‌تری از اصفهان را در بر می‌گیرد
مهدی گلشن نائب دبیر مجمع مطاله‌گران استان اصفهان: طبق مطالعاتی که انجام شده منطقه کرکس از آبخوان‌های تغذیه زاینده‌رود و تالاب گاوخونی است. شما این را برای ده هزار نفر جمعیت منطقه در نظر نگیرید، دایره کلان‌تری را برای استان به وجود خواهد آورد. همچنانی که در نطنز این اتفاق در حال رخ دادن است. یک سری از مسئولین استان در جلسات شورای معادن استان از این معدن حمایت می‌کنند. بنده می‌خواهم بگویم واقعا اگر مسئولین توجیهات واقعی و منطقی دارند، شبهات مردم را پاسخ دهند. اجازه ندهند که مردم حس بدبینی، حس تبعیض و احساسات ناشایستی را در خصوص این مسئله داشته باشند.
۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۶
معدن در فاصله ۲ کیلومتری رصدخانه فعالیت می‌کند/وجود مصوبه هیئت وزیران در خصوص عدم فعالیت اقتصادی تا شعاع ۲۰ کیلومتری رصدخانه
حسین حیدری رئیس شورای شهر جوشقان قالی: در این منطقه تابلویی هم تحت عنوان منطقه حفاظت شده کرکس کوه نصب شده است. اگر آنجا حفاظت شده و ممنوع است، چرا معدن در حال فعالیت است؟ اگر ممنوع نیست دلیل نصب تابلو در آن منطقه چیست؟ در تاریخ ۲۵ آبان ۱۳۸۸ هیئت وزیران مصوبه‌ای دارد و می‌گوید هر گونه فعالیتی در شعاع ۲۰ کیلومتری رصدخانه ممنوع است. در شعاع دو کیلومتری رصدخانه ملی، معدن کار می‌کند. وقتی می‌خواهیم کارخانه احداث کنیم به ما مجوز نمی‌دهند. خب در فاصله دو کیلومتری رصدخانه چرا مجوز داده شده است؟
۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۳
مشکل اصلی نقص قانون معدن است
مهدی گلشن نائب دبیر مجمع مطاله‌گران استان اصفهان: نظام مسائل معدن به یک شکل و سبک است و مشابهت‌های آن را در اکثر معادن مشاهده می‌کنید. یکی از مشکلات، نقص قانون معدن است. قانونی که سال‌های سال دست نخورده باقی مانده و اصلاحاتی روی آن انجام نشده است. بار‌ها ما از طریق مجامع مطالبه‌گران کشور این را از نمایندگان مجلس مطالبه کردیم که در اصلاح قانون معادن وارد شوند. ممکن است مسئول منطقه با شما همراه باشد و دردی را می‌داند، ولی نمی‌تواند حرکتی را انجام دهد؛ زیرا زمانی که به بزنگاه قانون می‌رسد، قانون به بهره‌بردار معدن رای می‌دهد. اینجا شما با سیلی از مطالبه‌گران مواجه می‌شوید که درگیر محاکم قضایی هستند.
۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۸
از «نان و شراب» تا «صبح واقعه» / روایت بازدید بیش از ۳ ساعت رهبر انقلاب از نمایشگاه کتاب
غرفه اختصاصی فلسطین و یمن، یکی از غرفه‌های اصلی این دوره از نمایشگاه کتاب است. رهبری ضمن دیدار با مهمانان فلسطینی و یمنی، با آن‌ها با زبان عربی صحبت کردند و کتاب‌هایی که با موضوع مقاومت فلسطین بودند را تورق کردند. رهبری در بازدید از غرفه انتشارات سوره مهر، نکات قابل تاملی در خصوص شاعران معاصر گفتند. ایشان ضمن تمجید از شعر حسین منزوی، خاطره‌ای از اولین آشنایی‌شان با این شاعر را نقل کردند. این خاطره رهبری به سال‌های ابتدای انقلاب باز می‌گردد که آقای خامنه‌ای، امام جمعه تهران بودند و مهدی اخوان ثالث در قالب یک شعر، توصیه‌نامه‌ای را برای حسین منزوی خطاب به ایشان نوشته بود. مطلع این شعر این است: «کسی که این ورق آرد حسین منزوی است/ حسین منزوی از شاعران زنجانی‌ست». ایشان در این غرفه با دیدن کتابی از سید حسن حسینی، گفتند که آقای حسینی نقاد خوبی بودند و در خصوص اشعار قیصر امین‌پور هم اشاره کردند که امین‌پور شاعر خیلی خوبی است. رهبر انقلاب با دیدن رمان «نان و شراب» نوشته اینیاتسیو سیلونه، نویسنده ایتالیایی گفتند که من این رمان را با ترجمه محمد قاضی خواندم و عنوان کردند که بسیاری از کتاب‌های این نشر را خوانده‌اند.
۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۵
آیا معدن کامو استعلام محیط زیست دارد؟
حسین حیدری رئیس شورای شهر جوشقان قالی: انتقاد ما به صدور مجوز است، اگر مجوز نداشت که خود اداره صمت جلوی آن را می‌گرفت. توسعه پایدار باید بر سه اصل اقتصاد، اجتماع و محیط زیست برپا شود. هر کدام از این‌ها اگر در آن افراط و تفریط پیش آید توسعه پایدار نخواهد بود. قطعا فعالیت یک معدن در اقتصاد ما سهم آنچنانی ندارد. ولی برای تخریب محیط زیست ما فراوان کار می‌کند. استعلام محیط زیستشان کجاست؟ برای تمدید پروانه آیا شرایط محیط زیست بوده است یا نبوده؟ وقتی میخواهید پروانه تمدید کنید یا باید با همان شرایط قبل تمدید کنید یا به شرایط روز نگاه کنید.
۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۳
چرا معدنی که ۸ سال تعطیل شده بود دوباره فعال شده است؟
محسن حسین زاده رئیس شورای شهر کامو وچوگان: اطراف شهر کامو، چوگان و شهر جوشقان قالی ۲۵ معدن وجود دارد. این معدن روی چشمه سار این سه منطقه قرار گرفته است و ارتزاق می‌کند. شغل اصلی اهالی این مناطق دام داری و کشاورزی است. فعالیت معدن سبب نشست آب شده و مردم از این موضوع نگران شدند.
۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۰
تحلیلگر مسائل راهبردی عمان: تنها مسیر توسعه در منطقه، افزایش گفتگو کشور‌های عربی با ایران است
سالم الجهوری در گفتگو با دانشجو: کشور‌های عربی و جمهوری اسلامی ایران باید روابط خود با یکدیگر را بیش از این توسعه دهند و گفتگو مهم‌ترین راه برای رسیدن به این هدف است. کشور‌های اسلامی بهتر است بجای تمرکز بر موضوعات چالش برانگیز، بر نقاط مشترک یکدیگر تاکید کنند. آینده منطقه و امنیت آن در گرو افزایش تعاملات کشور‌های اسلامی با یکدیگر است.
۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۲
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان: نظام تعلیم و تربیت چند فرقه‌ای شده است!
محمد عباسی در برنامه ۱۶ آذر: برخی برخلاف اصول اسلامی، مدرسه‌ای برای خودشان تاسیس کردند که اساس آن تربیت کارگر برای کار کردن در همان شرکت است. مثل شرکت سرای ایرانی. این دقیقا دارد به نئولیبرالیسم اشاره می‌کند. تربیت عمومی دیگر نداریم و یک تربیت اختصاصی مطابق با سلیقه شخصی تاسیس شده است. مدارس خصوصی‌تری داریم که سلیقه‌ای است. یکی مدرسه-مسجد ساخته که الگو‌های تربیت اسلامی را مطابق با میل خودش دارد اداره می‌کند. حاکمیتی بودن تربیت کشور در حال حاضر مشاهده نمی‌شود.
۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۱
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان: حیات دانشگاه فرهنگیان وابسته به جیب دانشجویانش است/ احتمال دارد دانشگاه فرهنگیان ورشکسته شود!
محمد عباسی در برنامه ۱۶ آذر: با فیش حقوقی ۱۶ هزار تومانی نمی‌شود انتظار داشت دانشجو روی مسائل تربیتی تمرکز کند. تا وقتی که بودجه عمومی افزایش پیدا نکند دانشگاه به حقوق دانشجو قضیه وابسته است. بازیچه بودن اخبار آموزش و پرورش از همین ماجرای کسر مقرری حقوق ماه اول دانشجومعلمان قابل مشاهده است. وزارت آموزش و پرورش با جسارت هرچه تمام‌تر میگوید کار ما درست بوده، اما وقتی ابعاد قانونی آن روشن می‌شود مشخص میشود که اشتباه بوده است. انتظارات آرمانی است، اما چیزی که در عمل اتفاق افتاده زیر کف است.
۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۸
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان: روی ساختمان مدرسه تابلوی دانشگاه می‌زنند/  10درصد خروجی دانشگاه فرهنگیان بصورت مطلوب امکان تربیت معلمی داشتند
محمد عباسی در برنامه ۱۶ آذر: ۷ ماه قبل دیوان عدالت اداری رای مستقیم مبتنی بر ابطال کسورات از حقوق دانشجومعلمان صادر کرد، اما هیچ خبری از آن نشد و بعد از ۷ ماه وزیر برای اجرای آن دستور صادر کرد. در حالی که هیئت امنا به ریاست رئیس جمهور باید تشکیل شده و به این نتیجه می‌رسید. از ۲۵ هزار نومعلم خروجی دانشگاه فرهنگیان فقط ۱۰% بصورت جدی امکان تربیت معلم را داشتند. ۶۳ درصد از بودجه اختصاصی دانشگاه فرهنگیان از محل کسر حقوق دانشجومعلمان است که ابطال شده. از آن طرف بودجه سالانه هم کم شده است، پس دانشگاه با چه چیزی باید اداره شود؟ وقتی تابلو مدرسه را با دانشگاه عوض می‌کنند نباید تعجب کرد.
۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۶
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان: کلاس‌های دانشگاه فرهنگیان در راه پله و زمین چمن برگزار می‌شود!
محمد عباسی در برنامه 16 آذر: در 10سال گذشته داشتیم داد می‌زدیم که تامین نیرو جای تربیت معلم را نگیرد. الان تنها نگاه در جامعه، تامین معلم است و نه تربیت آن. در سال 1397 اهتمام ایجاد شده بود که دانشگاه فرهنگیان تعطیل شود، چون یک امر هزینه‌زاست! راهکارهای موقتی تامین معلم الان دارد به سیاست‌های دائم تبدیل می‌شود، مثل طرح 2+2 که دلیل آن ضعیف بودن محیط آموزشی دانشگاه فرهنگیان است. وزارت آموزش و پرورش در ماه نزدیک به 16 هزار میلیارد تومان حقوق می‌خواهد به بدنه خود بدهد، بعدش بودجه باقیمانده زیر 100 میلیون تومان است. افتخار یکی از روسای سابق دانشگاه فرهنگیان تبدیل کردن یک مدرسه متروکه به دانشگاه فرهنگیان است و برای آنها فقط اینکه یک تابلو سر در زده شود کفایت می‌کند. می‌گویند تعلیم و تربیت مسئله اول کشور است اما بودجه آموزش و پرورش یک درصد کمتر هم می‌شود.
۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۲
تشکر دانشجوی فلسطینی از مقام معظم رهبری
دیدار و هم‌صحبتی به زبان عربی با آیت الله خامنه‌ای لذت‌بخش بود. معز دخیل از حاضران در غرفه فلسطین نمایشگاه کتاب در دیدار با رهبری به خبرنگار دانشجو گفت: دیدار با حضرت آیت الله خامنه‌ای و همصحبتی با ایشان در غرفه کوچک فلسطین بسیار لذتبخش بود برای اولین بار بود که ایشان را می‌دیدم. از حمایت ایشان و جمهوری اسلامی ایران از فلسطین و تمام مظلومان جهان از جمله کشور‌های عربی و اسلامی تشکر کردیم. ایشان به ما گفت که این وظیفه و تکلیف ما است و هیچ منتی برای آن نیست و نیاز به تقدیر وجود ندارد. این از تکالیف مسلمانان است که از یکدیگر حمایت کنند. خدا را بابت این دیدار لذت بخش شاکرم.
قبلی۵بعدی